RRA voor jongeren

RRA is een organisatie die jongeren ondersteunt bij het vinden van werk, opleiding of een passend trainee-ship. Bij RRA hoef je geen diploma’s, werkervaring of V.O.G te hebben om aan de slag te gaan. Jij geeft aan waar jouw interesse en passie liggen en de RRA zal een werkgever of opleider zoeken die jou op weg kan helpen.

Naast het zoeken van een baan helpen de bedrijven die zijn aangesloten bij de RRA ook met problemen die het lastig maken om lekker aan je toekomst te werken. Denk dan aan schulden, problemen met justitie of relationele problemen.

Het leven bestaat niet alleen uit werken. RRA biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve en muzikale activiteiten. Ben jij via RRA aan het werk of aan het leren dan kan je gebruik maken van onze sportschool of muziekstudio. Als je talent hebt op dit gebied dan zullen we met jou kijken of we dit talent in werk kunnen omzetten.

Wil je het proberen? Hier kun je aan de slag!

Weten wie je voor ging? Lees hier hun verhaal!

De volgende bedrijven zijn aangesloten bij RRA en stellen zich hieronder voor.

Wil je werken bij een van deze bedrijven? Klik hieronder op de button of mail naar info@rotterdamrecruitmentagency.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!